Welkom bij Instant Publishing

Welkom bij Instant Publishing. Wij bouwen, beheren en hosten websites, webapplicaties en Apps voor blue chip bedrijven, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast leveren wij diensten op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, zoekmachinemarketing, vormgeving en redactie ontwikkeling.

Instant Publishing biedt kwaliteit en zekerheid, ook op de langere termijn. Ons uitgangspunt is dat advies, bouw, beheer en hosting door één partij voor onze klanten het beste resultaat oplevert. Wij streven dan ook naar een langdurige relatie met onze klanten. Onze dienstverlening is gebaseerd op professionaliteit, kennis, ervaring, verstand van zaken en betrokkenheid. Bovendien zijn onze prijzen en tarieven betaalbaar. In de loop der tijd hebben wij dan ook een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

Dankzij werk voor grote opdrachtgevers als Planet Internet, Debitel, Volkswagen en Vodafone hebben wij veel ervaring opgedaan met grote publicatiesystemen en hun impact op de bedrijfsvoering. Deze systemen zijn echter zó duur dat ze alleen voor grote organisaties interessant zijn. Kleine bedrijven die gebruik willen maken van internet staan voor soortgelijke problemen als grote. De conclusie ligt dus voor de hand: oplossingen die zich bij grote sites met veel verkeer bewezen hebben zijn ook geschikt voor kleinere sites. Wij hebben daarom een aantal tools ontwikkeld die deze oplossingen ook binnen het bereik van kleine en middelgrote organisaties brengen.

Instant Publishing helpt u om uw internetstrategie tot een succes te maken.

Onze aanpak is er op gericht om u werk uit handen te nemen, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Wij inventariseren wat u op internet wilt bereiken en wat u daarvoor nodig heeft. Vervolgens bedenken wij de oplossing die het beste past bij uw doelstellingen. Hierbij is uw inbreng onontbeerlijk. Na deze eerste fase kunt u de zorg voor uw oplossing met een gerust hart aan ons overlaten. Ook na de oplevering zorgen wij dat uw site optimaal blijft functioneren.

En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat zoekmachines als Google u weten te vinden! Want zonder bezoekers heeft u weinig aan die prachtige site of online winkel.

Uw succes is ons succes!