U heeft al een website

Ook wanneer u al een website heeft kan Instant Publishing u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo kunnen wij uw site beoordelen en zo nodig verbeteren. Daarnaast kunnen wij u helpen om het rendement van uw site te vergroten. Rendement hangt nauw samen met het aantal bezoekers. Zoekmachine-optimalisatie en zoekmachinemarketing zijn twee prima manieren om (veel) meer bezoekers te trekken.

Beoordelen van uw bestaande site Een website moet voldoen aan allerlei functionele, technische en inhoudelijke eisen. Instant Publishing kan uw site beoordelen op vindbaarheid, structuur en navigatie, techniek, vormgeving en redactie. Zo nodig doen wij voorstellen ter verbetering. Wij kunnen de verbeteringen uiteraard ook voor u doorvoeren. U kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar ons publicatiesysteem IPS.

Zoekmachine-optimalisatie Gevonden worden op internet is een hot item. Zoekmachine-optimalisatie of search engine optimization (SEO) is dé manier om de vindbaarheid van een site te verbeteren. Zoekmachine-optimalisatie is het zodanig inrichten van een website dat deze zo hoog mogelijk eindigt in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Syncforce zorgt ervoor dat u hoger eindigt dan uw concurrent!

Zoekmachinemarketing Ook zoekmachinemarketing is een uitstekende manier om uw site onder de aandacht te brengen. Zoekmachinemarketing kost geld, maar daar staat tegenover dat u er zeker van bent dat uw advertentie of boodschap prominent in beeld verschijnt. Bovendien is zoekmachine-optimalisatie ook niet gratis.