Vormgeving

Uw website is uw visitekaartje op het internet. De vormgeving van de site is dan ook erg belangrijk. Een mooi vormgegeven site zal bezoekers eerder bijblijven waardoor ze ook eerder terug zullen komen. Voor internet geldt hetzelfde als voor de echte wereld. Het behouden van bestaande klanten is minstens zo belangrijk als het vinden van nieuwe.

Om uw site van een opvallende vormgeving te voorzien werkt Instant Publishing samen met 4Templates. Dit bedrijf biedt op zijn website www.4templates.com allerlei grafische ontwerpen aan die u ook online kunt kopen. De ontwerpen zijn niet duur en u ziet meteen wat u krijgt. U kunt alle ontwerpen ongewijzigd gebruiken, maar ze kunnen ook dienen ter inspiratie. Onze vormgevers kunnen elk ontwerp volgens uw wensen aanpassen. Wij kunnen de vormgeving natuurlijk ook geheel op maat voor u laten maken.

Verder kunnen wij vormgeving en inhoud van webpagina's ook geschikt maken voor brochures. Bezoekers kunnen hun brochures online samenstellen en vervolgens downloaden. Dit heeft als voordeel dat u geen brochures meer hoeft te laten maken en drukken. Voorbeelden van brochures vindt op de websites van HAT Tours, Holiday Campers en Disphar