Zoekmachine-optimalisatie

"Wie niet door Google gevonden wordt bestaat niet." Een overdreven uitspraak? Niet als je bedenkt dat ruim 90% van alle internetters in Nederland Google gebruikt om naar informatie te zoeken! Als u bezoekers naar uw website wilt halen, is het dus zaak om zo hoog mogelijk te eindigen in de Google-zoekresultaten. Uw site moet eigenlijk bij de eerste tien ? twintig resultaten staan, want verder kijken de meeste mensen niet.

Om in de Google top 20 te komen moet u uw site voor Google optimaliseren. Wanneer u eenmaal in de top 20 staat, wilt u daar natuurlijk ook blijven. Net als bij aandelen zijn eerder behaalde resultaten echter geen garantie voor de toekomst. Want ook uw concurrent aast op een positie in de top 20, en hij heeft misschien wel betere methodes dan u. Zoekmachine-optimalisatie is dus een continu proces. Om blijvend hoog te scoren zijn een lange-termijnstrategie en een geregelde inspanning nodig.

Hoe krijg ik mijn site in de Google top 20?

Door de enorme groei van het internet is zoekmachine-optimalisatie een aparte discipline geworden. Instant Publishing schat zoekmachine-optimalisatie op de juiste waarde. Al onze sites worden dan ook volgens de Google-standaarden gebouwd. Wat werkt voor Google werkt vaak ook voor andere zoekmachines.

Instant Publishing bouwt niet alleen zoekmachinevriendelijke sites, maar levert ook de volgende diensten op het gebied van zoekmachine-optimalisatie:


  • Advies
  • Beoordelen van de vindbaarheid van bestaande sites
  • Optimaliseren van bestaande sites
  • Ontwikkelen van een strategie om blijvend hoog te scoren.