Beheer

Wanneer uw site eenmaal online is, krijgt u na een paar maanden vanzelf nieuwe idee├źn. Instant Publishing helpt u graag met het verder ontwikkelen en realiseren van uw plannen. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet en laten u daar graag van profiteren.

Vaak zult u nieuwe pagina's aan uw site toe willen voegen. Als deze pagina's dezelfde componenten bevatten als de bestaande, kunnen wij ze (afhankelijk van uw hostingabonnement) kosteloos aan de site toevoegen.

De analyse van zoekmachineresultaten en andere statistische gegevens kan aanleiding zijn om bepaalde aanpassingen aan de structuur en/of de content van de site door te voeren.

Ons publicatiesysteem IPS maakt het erg gemakkelijk om zelf content in te voeren. Wij weten echter uit ervaring dat veel ondernemers de redactie liever uitbesteden. Instant Publishing werkt samen met specialisten in het verzamelen en structureren van informatie en het schrijven van teksten voor websites. Zoekmachine-optimalisatie is uiteraard bij deze dienst inbegrepen.